Μέθοδος Αντικαταβολής
Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρησή της και πληρώνεται με την παραλαβή της. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Διευκρινίζεται ότι παραλαμβάνεται το δέμα εφόσον η συσκευασία δεν είναι κατεστραμμένη ή ανοιγμένη. Ως εκ τούτου δεν δικαιούστε να ανοίξετε το δέμα πριν την παραλαβή του από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας.

Θα θέλαμε τέλος να γνωρίζετε ότι τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας εφόσον αυτές ξεπερνούν τα 60,00 €. Για παραγγελίες συνολικού ποσού μικρότερου ή ίσου των 60,00 €, τα έξοδα αποστολής είναι 6€ και τα έξοδα της αντικαταβολής είναι 3 €.

Η μέθοδος αντικαταβολής υποστηρίζεται για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. Οι πιστωτικές κάρτες που υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι οι Visa, Mastercard, American Express και Maestro. Εγγυόμαστε το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα!

Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Υπενθυμίζεται ότι για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η παραγγελία σας θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης (φωτογραφία ή screenshot ) στο rizosdimitris@hotmail.com.

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Λογαριασμός σε μορφή IBAN: GR5701712030006203162503022

Πληρωμή μέσω PayPal
Δεχόμαστε πληρωμήες μέσω PayPal. Η δημιουρία λογαριασμού στο PayPal είναι δωρεάν. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν επισκέπτοντας τον παρακάτω σύνδεσμο www.paypal.com.